Čtecí koutek snů

Zdravím, 
dnes pro vás mám trochu jiný typ článku, než jste zvyklí. Před pár dny mě oslovil portál Favi.cz, abych se na chvíli zasnila a prozradila jim (a vám), jak vypadá můj čtecí koutek snů. A třeba pak vyhrála knihovnu… protože co vám budu říkat, hodila by se 😇 Přiznám se, myslela jsem si, že dám dohromady jednu variantu a konec. Ale pak jsem se do toho nějak ponořila… a výsledkem je šest čtecích koutků, kde by pro mě byla radost trávit svůj volný čas. 
Varianta 1.
Varianta 1. působí tradičním dojmem. Původně jsem si myslela, že když je tohle „písmenkové“ křeslo u všech ostatních, v mém výběru nebude. No… a… jako… je tam. Prostě nešlo odolat.   


Varianta 2.

Tahle varianta je oproti té první skrz na skrz moderní. Abych pravdu řekla, trochu víc se mi i líbí, ale domů by se mi moc nehodila. Ale třeba jednou…

Varianta 3.
Závěsná křesla se mi hrozně líbí. A hrozně bych chtěla mít takové doma. Většinou jsou to však velké uzavřené koule a číst by se v nich moc nedalo (a moc by se mi nevešly domů). Ale teď jsem objevila tohle…  Potřebuju ho. Nutně. Chápete.

Kdyby došlo na realizaci, zvítězila by tahle varianta 🙂 

Varianta 4.
Varianta 4. je stejná jako varianta 2., akorát v modré 🙂

Varianta 5. 
Určitě se shodneme na tom, že čtení je relax. Teda pokud zrovna nečtete Zprávy, ty jsou spíš na depresi. Nebo skripta. V tomhle křesle by se jistě relaxovalo krásně…

Varianta 6.
Taky nevypadá špatně, co myslíte?

A jak by vypadal váš vysněný čtecí koutek?

20 komentářů: „Čtecí koutek snů

Napsat komentář